Faneerin Rannan Business Park

Faneerin kiinteistöt Oy sijaitsee perinteikkäällä Tommolan teollisuusalueella, Konniveden rannalla Heinolan keskustan välittömässä läheisyydessä.

Vanerin valmistus on siirtynyt historiaan, mutta alueella valmistetaan suksia, kuntosalilaitteita, lisäravinteita, rakennusalan ratkaisuja, on varastoja, bänditiloja, asuintiloja ym.

Alueella toimii yli 20 yritystä: Faneerin Kiinteistöt Oy, Eltel Network Oy, Peltonen Ski, YMCA Training Center, Reissueväes, Etelä-Suomen lattiapinnoite, Kuntokeskus CrossGym, Vital Nature Oy, Gym Productions Oy, Pelkkakivi, Heinolan Hierontapiste, Cherry Emilie, Heinolan Huoltopalvelut/Torppa, Pronor Control, Nordic Deco Oy, Koski-Tukki, Heinolan kaupunki, NP-Forest, Urakointi E. Piiroinen, From-X pianot, Aprowin, Normark Suomi Oy ym. yrityksiä.

Lämmitys ja sähkö

Faneerin Rannan Yrityspuiston alue on rakennettu niin, että asiakkaiden sähkö- ja lämmityskulut ovat mahdollisimman alhaiset. Kaukolämpö tuotetaan kustannustehokkaasti alueella sijaitsevalla biopolttoainetta käyttävällä lämpövoimalaitoksella. Yrityspuisto omistaa alueensa sähköverkon ja myy asiakkaillensa käytetyn sähkön. Tontille tulee 20 kV sähkölinja ja tontilla on kolme 2 MW muuntajaa 380 V käyttöjännitteelle. Suurena ostajana Faneerin Yrityspuisto kykenee myymään sähkön selkeästi ympäröivää aluetta edullisempaan hintaan. Energiaa paljon käyttävän yrityksen onkin erityisen edullista sijoittua Faneerin rannan Yrityspuistoon.

Yritys- ja lähialueen palvelut

Faneerin Rannan yritysalueella on saatavissa sähköä teollisen toiminnan tarpeisiin. Alue on kaupungin vesi- ja viemäriverkoston piirissä. Faneerin Rannan yritysalue on aidattu ja alueella on vartiointi. Yleisten alueiden hoidosta vastaa aluekunnossapito.

Yritysalueelta löydät myös laadukkaan kuntosalin! Kuntokeskus CrossGym on monipuolisesti varusteltu, yli 1000m² sali. Lue lisää täältä.

Alueen välittömässä läheisyydessä sijaitsee, kauppa, ravintola, lounasravintola ja hostelli. Heinolan kaupungin keskustan palveluihin on matkaa noin 1,5 km

Yritysalueen palvelut

agsdi-security-camera

Vartiointi

agsdix-fas fa-shield-alt

Aitaus

agsdix-fas fa-parking

Pysäköinti

agsdix-sao-link

Tietoliikenne

agsdix-fas fa-broom

Kunnossapito

agsdix-far fa-heart

Hyvinvointi

agsdi-security-camera

Vartiointi

agsdix-fas fa-shield-alt

Aitaus

agsdix-fas fa-parking

Pysäköinti

agsdix-sao-link

Tietoliikenne

agsdix-fas fa-broom

Kunnossapito

agsdix-far fa-heart

Hyvinvointi

Yritysalueen infrastruktuuri

  • Hallit ja rakennukset yhteensä 23000 kerros m2
  • Hallit A–F 15 000 m², n. 150 m x 100 m rakennettu 1969–1988
  • 5-aukkoinen halli, korkeus 4–7 m
  • Autohalli 574m2, Kuorimo 300m2 (lämpökeskuksena), Hakkimo 150m2, voimalaitos, lähettämö, trukkihalli ja toimistorakennus 1300m2 (ent. terveysasema asuntona ja majoitukseen)
  • Lämmitys: Kiinteän polttoaineen hakekattila, vesikiertoinenlämmitys 100˚c . Toimistot sähkölämmitys.
  • Sähkö 20 kv/380 v, 4 MW
  • Aidattu ja vartioitu
  • Pihat asfaltoitu, tukkikenttä n. 1,5 ha viemäröity
  • Maaperäselvitykset tehty 2000-luvulla